Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bullermyrens IK U-lag

Följ

U-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bullermyrens IK
Fotboll
U-lag

Match

Smedjebackens FK

7 - 4
Björnidet i Smedjebacken
19 april 2015
15:30

Bullermyrens IK U

Referat

Referat: Smedjebackens FK - Bullermyrens IK

9-mannaplan med 11-mannamål. Det var en annorlunda upplevelse och den stor förklaringen till att det blev så många mål. På den här sidan brukar vi inte kommentera domarinsatser och det gör vi inte den här gången heller eftersom det inte finns någon domarinsats att kommentera.

Själva matchen bestod av ganska mycket kamp och väldigt lite ordnat spel. Det kändes som att Bullis var mest ovana med förutsättningarna och Smedjebacken var bäst på att knuffas, vilket var tillåtet, liksom allting annat i den här matchen. Resultatet speglar inte riktigt spelet för det lilla spel som presterades fördelades ganska jämnt mellan lagen. Bullis spelare ska ha en stor eloge för att de inte tappade humöret och det var tur att ingen blev skadad med tanke på bristen på domarinsats.

Spelarkritik: Kim gjorde det bra i målet trots 7 insläppta. Otur på Smedjebackens andra mål när Kim rusar ut och rensar rakt i ryggen på en motståndare och in i Bullis mål. I övrigt ganska otagbara avslut. I backlinjen dominerade Lukas och på mittfältet som var Bullis bästa lagdel får samtliga beröm för sin insats: Tim, Jonathan, Albin, Simon, Sade och Siem.
Av anfallarna syntes det att Mustafa har kvalitéer, bara han lär känna sina medspelare bättre. Ett riktigt fint mål fick han göra på en fin framspelning av Siem. Även Carl-Williams mål, en yttersida i bortre från 30 meter efter hörna var en riktig delikatess.

Nu väntar två "riktiga" 11-mannamatcher den här veckan innan serien startar den 3 maj.

Andra möten i serien

lör 9 apr 2016, 14:45 Bullermyrens IK U - Smedjebackens FK 0 - 2